misspepper

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Maggan - 10 april 2011 10:24

Dag 10 – Vad du hade på dig idag

Ja som minst hade jag ingenting på mig. Som mest, underkläder, jeans, t-shirt, hoodtröja, jacka och Meindl skor.  Hehehe.


Dag 11 – Dina syskon

När jag var 6 år (eller ja två dagar senare skulle jag fylla år) så föddes min lillebror. Jag kommer ihåg att jag var så stolt där på BB men jag blev riktigt sur på min kusin Inger när dom kom och tittade på honom. För hon sa åt mig att jag skulle låta honom vara när han låg där och sedan var hon fram och gullade med honom. Grymt sur blev jag. Så pass att jag inte riktigt ville ha nått med han att göra.

Men så fick jag välja namn, då blev det genast lite bättre. Så brorsans namn blev Peter och frågan är ju ifall jag vågar erkänna vart det kom ifrån....Hehehe.

Det var nämligen så att det fanns en pojke i Fagervik som var ngt år äldre som jag tyckte var fin och han hette Peter.


Brorsan är nu 28 år och vi bor typ <50 m ifrån varandra. Suveränt smidigt ifall han ringer och vill att jag ska kolla tvättider (jag behöver ju bara gå ned för trapporna till källaren), sen kan ju jag be honom kolla till katten ifall jag måste vara borta ngn dag.


 


Detta är en kille som är väldigt intresserad av träning, kost och hälsa. Här svullas det inte i onyttigheter (men då ser han ju ut som värsta fotomodellen också).


 


Nej brorsan har en grym karaktär och är väldigt noga med vad han äter och jag önskar att jag kunde få en liten bit av den orken att hålla koll på kalorierna.


När vi var mindre så var jag nog rätt så elak med honom. Iaf är det dom minnena som har etsats sig fast; att jag bl.a tvingade honom putta mig på hans leksakstraktor.   

Jag kommer också ihåg en sommardag när jag låg i soffan viftandes med tårna, när brorsan kommer och hugger en nyvässad blyertspenna i stortån på mig. Stiftet gick av och jag kan säga att det gjorde skitont!

Ja jag hade säkert förtjänat det på ett eller annat sätt.


Vad jag kommer ihåg så bråkade vi rätt så mycket fram till jag var typ 15 år sen så blev det bara bättre. Konstigt det där, att man inte kan vara sams när man är liten. Men men huvudsaken är ju att man kommer över "katt-och-hund" stadiet.


Nä vill bara avsluta med att säga att jag är grymt stolt och imponerad över min bror. U rock brolla. 



Dag 12 – Vad som finns i din väska
Dag 13 – Denna vecka
Dag 14 – Vad du hade på dig idag
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Din första kyss
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din kärlek
Dag 19 – Något du ångrar
Dag 20 – Denna månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Något som gör dig upprörd
Dag 23 – Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Dina mål
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ovido - Quiz & Flashcards