misspepper

Alla inlägg den 4 maj 2011

Av Maggan - 4 maj 2011 18:22

Finns så många smultronställen som jag trivs på. Speciellt nu när sommaren står vid dörren. Då, beroende på vilket väder det är, far man till det ställe som passar bäst för humöret. En varm sommardag åker jag ut till havet och klipporna för att sola och njuta av doften från havet, vågskvalpet och lugnet det ger.


 

Man kan ju kasta in en sandstrand också, men med hund så får man inte vara vart som helst. Så därför försöker jag fara till ställen där jag helst får vara själv. Så kan Humla få vara lös och jag behöver inte oroa mig för att det ska komma fram någon icke hundtränad unge.


Folk kan klaga på hundar och att de inte är van vid barn. Men hallå, det är väl ett större problem med ungar som inte är van vid hundar! De kommer fram i full fart mot hunden, utsträckta armar, stirrandes in i deras ögon, ler och ska helst krama hunden. Allt medan föräldrarna tittar på och tycker att det ser så sött ut.


Jag har flera gånger ryat till när ett barn har kommit farande på det sättet. Resultat: Ett barn som tvärstannar och får en darrande underläpp, samt en förälder som stirrar surt på en.


Nåja, det var en sidospår som heter duga. Hahaha.


Mer favoritplatser...

* Västanå fallet.

* Sättna med mullrande dragracingbilar.

* Gården som jag vill äga inom kort.

* Att sitta på muren på Norra berget och bara njuta av utsikten över Sundsvall.

* På en trottoar och kolla på alla snygga och fräna bilar under en cruising.


Ja det är väl några favoritställen som jag tänker delge.




Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Dina mål
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Ovido - Quiz & Flashcards