misspepper

Alla inlägg den 29 januari 2012

Av Maggan - 29 januari 2012 10:28

Igår var det SHRA Sundsvalls årsfest och jag med många fler var där. En rolig tillställning som naturligtvis blev roligare ju längre kvällen led. Fanns väl många orsaker till skojigheterna.  ;P

Men en sak som jag skrattade gott åt var när Leffe Hellander och han (vars namn jag nu inte kommer ihåg) drog lite rövarhistorier om hur det brukade gå till på gatorna åren innan SHRA Sundsvall skapades. :)


Men något som också var igår (och som jag missade pga andra åtaganden) var Sundsvall Raceway Wintergames. Det blev enligt "ögonvittnen" på plats en formidabel succe där runt 1000 skotrar hade hittat upp till Sättna, en del hade kört ifrån Sollefteå. Riktigt roligt för Emil Eriksson och Tomas Jonsson att det blev en sådan publiktillströmning. Det visar ju på att motorintresserade verkligen suktar efter något, även vintertid.



Något annat som är roligt och som också har hästkrafter (men inte lika många) är att jag kommer att få låna Tineke och Naomi under ett par månader. Känns riktigt riktigt roligt att få hem svartingarna och jag bara hoppas att de kommer så snart som möjligt (helst igår).

Nu önskar jag bara att jag hade en loksele och en släde så att man kunde få göra detta igen.

 

Ovido - Quiz & Flashcards